Kutlu Doğum programı Londra'da 26 Nisan’da

Kutlu Doğum programı Londra'da 26 Nisan’da

Londra’nın Edmonton bölgesinde faaliyet gösteren Nur Kültür Merkezi ve Said Nursi Camii tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Kutlu Doğum Programı organize eden Nur Culturel and Association Centre Başkanı Şahin Kılıç’ın verdiği bilgiye göre...

Londra’nın Edmonton bölgesinde faaliyet gösteren Nur Kültür Merkezi ve Said Nursi Camii tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Kutlu Doğum Programı organize eden Nur Culturel and Association Centre Başkanı Şahin Kılıç’ın verdiği bilgiye göre, bu yılki ‘Kutlu Doğum’ programı “20-34 Ranham Road, Edmonton, London N18 2SJ” adresinde yapılacak.

Tüm toplumun davetli olduğu program, 26 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak. Program, Mevlid-i Şerif, İlahiler, Hz. Muhammed’in Örnet Hayatı, Çocuk İlahi Grubu ve Dua ile saat 18.00’de sona erecek.

Şahin Kılıç, bölgede yaşayan Müslümanları programa davet ederek, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anlamaa çalışırken, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını sağlamlaştıralım. Bir olalım, diri olalım. Resulluh’ın güzel ahlakını hayatımıza örnek almak gibi güzellikleri birlikte yaşayalım. Bu kutlu günü vesile ederek memleketlerimizden uzakta, birlik ve beraberlik atmosferini teneffüs edelim” diye seslendi.

‘Kutlu Doğum’ gibi önemli günlerin toplumları birbirine daha da yakınlaştırdığının altını çizen Kılıç, “Birlikte hayır vardır” dedi.

eurovizyon

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.