"Kutlu Doğum" için ücretsiz yolcu taşıdılar

"Kutlu Doğum" için ücretsiz yolcu taşıdılar

Bursa İl Müftülüğü ve Minibüsçüler Odası'nın ortak kararıyla minibüsçüler, "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle bugün yolculardan ücret almadı.

 

Uygulama hakkında bilgi veren Bursa Minibüsçüler Odası Başkanı Rafet Burgaz, "Bursa İl Müftülüğü veBursa Minibüsçüler Odası olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde, Peygamberimizin doğum günü ve 3 ayların başlangıcı olan bu günü tüm halkımıza özleştirmek adına böyle bir uygulama başlattık. Bu kapsamda 40 aracımız ücretsiz olarak hizmet etmektedir."

Halkın uygulamadan gayet memnun olduğunu belirten Burgaz, vatandaşların böylelikle gidecekleri istikamete bağlı olarak en az 2 lira ödemekten de kurtulduklarını sözlerine ekledi.

Minibüs şoförü Murat Yılmaz da ücretsiz taşıma uygulaması nedeniyle vatandaşların ilk anda şaşkınlık yaşadıklarını belirterek, ''Bugün Bursa İl Müftülüğümüzün almış olduğu bir karar gereği, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, Bursa halkına bugün ücretsiz taşıma hizmeti veriyoruz. Yolcularımız bize ücret uzattığında 'almıyoruz' diyoruz. Onlar da şaşırıyorlar ve Kutlu Doğum nedeniyle almadığımızı söylüyoruz. Uygulamadan dolayı yetkililere teşekkür ederiz'' dedi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.