Kutlu Doğum hediyesi umre

Kutlu Doğum hediyesi umre

Kutlu Doğum kutlaması çerçevesinde, Bahçelievler Belediyesi'nin, düzenlediği lise öğrencileri arasındaki bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler umre ve laptopla ödüllendirildi.

Bahçelievler Müftülüğü, Kutlu Doğum etkinlikler kapsamında ilçedeki tüm lise öğrencilerine yönelik kitap okuma ve bilgi yarışması düzenledi. Yarışma kapsamında ilçedeki yaklaşık 30 bin lise öğrencisine Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yayımlanan 'İslam İnanç İlmihali' kitabı hediye edildi. Belediye tarafından kendilerine hediye edilen kitabı okuyanlardan 3 bin 500 kişi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen sınava katıldı. Sınavda kitap içerisinden kendilerine sorulan 100 sorudan 70 ve daha yukarısını doğru yanıtlayanlar dereceye girdi.

BEŞ KATEGORİDE YARIŞTILAR

Ödül töreninde konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran; 'Bu yarışmaya katılmak önemlidir ama ne öğrendiğin daha da önemlidir. Bu kitap yarışmasına katılan öğrencileri tebrik ediyorum'' dedi. Beş farklı kategoride gerçekleştirilen sınav sonunda birinci olan öğrencilere umre seyahati, ikincilere diz üstü bilgisayar, üçüncülere ise altın hediye edildi.

Kutlu Doğum Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması'nın Nurettin TopçuKültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgiliile öğretmen ve öğrenciler katıldı

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.