Kutlu Doğum Haftası - Tatvan

Kutlu Doğum Haftası - Tatvan

Tatvan Belediye Başkan Fettah Aksoy, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aksoy, mesajında, Kutlu Doğum Haftası'nın, İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur iklimine vesile olması dilediğinde bulundu.

Mukaddes kitap Kur'an-ı Kerim'in, Allah tarafından merhamet ve kılavuz olmak için Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilerek tebliğ edildiğini bildiren Aksoy, mesajında şunlara yer verdi:

"Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed, insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüneni, hakikatın sadık emanetçisi ve yaşantısıyla bütün insanlığa örnek olan Allah'ın son elçisidir. Sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin'di. Allah'ın insanlar arasından seçtiği bir doğruluk timsaliydi. Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir. Efendimizin anlam ve değer yüklü yaşamı günümüzde de insanlık için önemini korumakta ve gelecek için ihtiyaç duyulan örnekleri içinde barındırmaktadır. Onu sevmek, onun sünnetine sarılmaktır. Bu vesileyle milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum."

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.