Kutlu Doğum Haftası-Söke

Kutlu Doğum Haftası-Söke

Söke’de Kutlu Doğum Haftası ile ilgili kutlama programı başladı. Diyanet-Sen Aydın Şubesi Söke temsilciliği tarafından lokma döktürüldü.

Bu yıl “Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı” temasıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı. Söke’de hafta kutlama etkinlikleri programı İmam Hatip Lisesi’nde lokma hayrı ve gül şerbeti dağıtımıyla başladı. Lokma hayrının hafta boyunca devam edeceği belirtilirken, Söke’de lise, orta ve ilk öğretim okulları arasında şiir, resim ve kompozisyon yarışması düzenleneceği belirtildi.

Diğer taraftan Söke İlçe Müftülüğü tarafından kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde halka ve bayanlara yönelik konferanslar gerçekleştirilecek. 15 Nisan 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek konferansta Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki eğitim Merkezi emekli Öğretim Görevlisi Ali Rıza Temel konuşmacı olacak. Saat 14.00’de başlayacak konferans Söke Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşecek. Hafta boyunca Yenidoğan, Sazlı ve Bağarası mahallelerinde de çeşitli etkinlikler yapılacak. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 19 Nisan Pazar günü Söke ilçe merkezinde tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ile son bulacak.

iha 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.