Kutlu Doğum Haftası-Sapanca

Kutlu Doğum Haftası-Sapanca

Sapanca Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası Programı kapsamında kurum amirleri ve esnaflara gül dağıttı.

14-20 Nisan tarihlerinde kutlanan Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında kurumlar, esnaf ve vatandaşlara Hz. Peygambere duyulan muhabbettin sembolü olan gül dağıtan Sapanca Müftüsü Orhan Örnek ve görevliler Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i de ziyaret ederek haftanın anısına gül takdim ettiler.

Sapanca Müftüsü Orhan Örnek; “Kutlu Doğum Haftasının İlçemiz; Ülkemiz ve Tüm İslam Âlemi için Hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Hafta dolayısıyla Sapanca Müftülüğü olarak Başkanımızı ziyaret ettik. Her zaman bizlere destek olan Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr Aydın Yılmazer’e Kutlu Doğum Haftası sebebiyle yapmış olduğu destekler için teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer ise, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederek şu ifadelerde bulundu: “Peygamberimiz bilgisizliğin, cehaletin, zorbalığın, barbarlığın, şirkin, putperestliğin ve her türlü kötü davranışların doruk noktaya ulaştığı bir zaman diliminde âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir. O’nu anlamaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Bildiğiniz gibi, 14-20 Nisan tarihleri arasında, efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif edişinin 1444’nci yıldönümü ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri ile kutlanmaktadır. Bu yıl Kutlu Doğum Haftası’nın ana teması ‘Hz. Peygamber ve İnsan onuru’ olarak belirlenmiştir. O’nun ümmeti olmak bizler için en büyük bir onur kaynağıdır. Peygamberimiz bir insandır, ama insanların en hayırlısıdır. Kutlu Doğum Haftasının peygamberimize layık, hayırlı bir ümmet olmamıza vesile olması dileği ile Sapancalı hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum”
Ziyaretinden dolayı Sapanca Müftüsü Orhan Örnek’e de teşekkür eden Başkan Yılmazer, “Bu hafta ilçe müftülüğümüz öncülüğünde çok sayıda program yapılacak. Biz Müftülüğümüzün her zaman yanındayız’’ dedi.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.