Kutlu Doğum Haftası - Sakarya

Kutlu Doğum Haftası - Sakarya

Adapazarı İlçe Müftülüğü ve Sakarya İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kutlu doğum programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen ve Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta ‘ Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku’ konuşuldu. Orhangazi Kültür Merkezinde (OKM) gerçekleştirilen konferansa Sakarya Vali Yardımcısı Recep Uzal, İl Müftüsü İlyas Serenli, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Müftülük personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal marşının okunması ile başlayan program, Adapazarı Hüseyin Şen Camii Müezzin Kayyumu Celalettin Şahin’in kuran-ı Kerim okumasıyla devam etti. Okunan Kuran-ı Kerimin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku’ konulu sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyonun ardından Maltepe Mehmet Akif Ersoy Camii İmam Hatibi Vahit Yeniay da izleyicilere kaside okudu. Program Bayburt üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’nun konferansının ardından sona erdi.

iha 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.