Kutlu Doğum Haftası-Pamukkale

Kutlu Doğum Haftası-Pamukkale

"Pamukkale Müftüsü Sevil'dem Kutlu Doğum Haftası açıklaması"

Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil, yarın başlayacak olan Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek, hafta nedeniyle düzenlenecek etkinlikleri açıkladı.

Müftü Sevil açıklamasında;

“Yarın başlayacak olduğumuz kutlu doğum haftasının hepine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda kutlu doğum haftasında belirli bir konu işlenmekte. Bu senede en çok ihtiyacımız olan maddelerden biri olan birlikte yaşamak Hz peygamber sav.ve Birlikte yasama ahlakı ve hukuku.Bir hafta boyunca bu konu geniş maddeler çevresinde işlenecek.

Pamukkale müftülüğü de bu hafta içerisinde belirli etkinlikler gerçekleştirecek. Kız Kuran kursu kadınlara yönelik bir program sunacak. İşitme engellilerden oluşan bir grup yine kutlu doğum haftası ile ilgili etkinlik düzenleyecek. Birlikte yaşama ahlakını tekrar yeniden dile getirip farkındalık yaşatacak, Şuan en çok ihtiyacımız olan Aile içinde şiidet toplumda şiddeti maalesef görüyoruz. Bu seneki işlenen konu bu anlamda yardımcı olacak. Tolumda nasıl yaşamamız gerekir bu anlamda bu hafta anlatılacak.İnşallah bu senede kutlu doğum haftasını faydalı şekilde sonlandırırız.”

pamukkalehaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.