Kutlu Doğum Haftası-Ordu

Kutlu Doğum Haftası-Ordu

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, "Ali gibi çocuklarınız olsun istiyorsanız, sokakta kalmış yetim Muhammedleri bulmalısınız, yetim çocuklara el uzatmalısınız" dedi.

Ünye Belediyesince "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Halil Efendi Sosyal Tesisleri'nde "Peygamber Efendimizin Hayatı" konulu konferans düzenledi.

Konferansın açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Hazreti Muhammed'in Veda Hutbesi'nde bıraktıklarına sarılarak yaşanılması gerektiğini belirterek, "Allah 'sen olmasaydın alemleri yaratmazdım' diyor ki bizim de üzerinde bulunduğumuz, nefes aldığımız, yaşadığımız bu dünyanın oluşmasına, yaratılmasına vesile olan Peygamberimizi anmak ve anlamak üzere Kutlu Doğum etkinlikleri dolayısıyla bir araya geldik. Sevgi O'nadır, saygı O'nadır, hürmet O'nadır" dedi.
Ardından söz alan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Hazreti Muhammed'in her anının insanlar için ibretlerle dolu olduğunu söyledi.

Döngeloğlu, "Ali gibi çocuklarınız olsun istiyorsanız, sokakta kalmış yetim Muhammedleri bulmalısınız, yetim çocuklara el uzatmalısınız. Sahipsiz, yardıma muhtaç çocukları uyuşturucu tüccarları, silah kaçakçıları, cinayet şebekelerine yem etmeden kurtarırsanız, Allah da evinize bir Ali bırakır, korkmayın. Allah da sana Ali gibi çocuklar verir" dedi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.