Kutlu Doğum Haftası - İzmir

Kutlu Doğum Haftası - İzmir

Hz. Muhammed'in doğumunun 1444. yılı, Peygamber Sevdalıları Platformu Ege Bölge Koordinatörlüğünce düzenlenen etkinlikle kutlandı.

İzmir'de, Hz. Muhammed'in doğumunun 1444. yılı dolayısıyla Peygamber Sevdalıları Platformu Ege Bölge Koordinatörlüğü tarafından kutlama etkinliği düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Ege Bölge Koordinatörlüğünce Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Eşsiz Önder Hz. Muhammed" sloganıyla düzenlenen etkinlik Buca ilçesi Akıncılar Meydanı'nda yapıldı.
Hafız Ömer Akgül tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan kutlama programında, mevlithan Yunus Şani ve Grup Şüheda tarafından ilahi ve ezgiler seslendirildi.

Kız ve erkek çocuklardan oluşan ilahi gruplarının da sahne aldığı kutlamada, etkinliği izlemek için meydanı dolduranlar sık sık salavat ve tekbir getirdi.

Araştırmacı yazar Ömer Çelik'in, Hz. Muhammed'in hayatından kesitler sunan bir konuşmada yaptığı etkinlikte, daha önce düzenlenen siyer (Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitap) konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlik, yapılan duayla sona erdi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.