Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Nihat Hatipoğlu

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Nihat Hatipoğlu

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen kutlu doğum haftası programına katıldı.

Esenyurt Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen programa ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu katıldı. Nihat Hatipoğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, AK Parti Esenyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç ve Esenyurtlu vatandaşlar katıldı. Programa katılan vatandaşlar Başkan Kadıoğlu’na ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda daha sonra tasavvuf musiki sanatçısı Emre Ermiş, ilahiler söyledi. Ermiş’in ardından yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkan ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in yaşantısından kesitleri katılımcılarla paylaştı. Nihat Hatipoğlu'nun anlattıkları salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kutlu Doğum Haftası programında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “İslam coğrafyasının zor günler geçirdiği bugünlerde bizlerin bir ve beraber olma günüdür. Bizler kendimize Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i rehber edindiğimiz takdirde, İslam alemi bu zor günleri aşacaktır. 1445 yıldır gönüllerimizin efendisi olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğduğu bu haftayı anmak ve onun yolundan gitmek biz insanlar için büyük bir şereftir. Tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum“ dedi.

Hatipoğlu’nun Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunduğu söyleşisi ardından protokol üyeleri katılımcılara çiçek hediye etti. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.