Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Muş

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Muş

Muş İl Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Muş İl Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Muş Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen programa katılan Muş Valisi Seddar Yavuz, Diyanet İşleri Başkanlığının her yıl isabetli konular seçtiğini, bu yıl "Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım" konusunun seçildiğini söyledi.

Programların, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberin, örnek ve önder oluşunun anlaşılmasına önemli katkı sağladığını belirten Vali Yavuz, "O'nun güzel ahlakı tamamlamak üzere ve hepimize örnek ve önder olarak gönderildiğini kavrıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde özellikle dünyanın içinde bulunduğu bu buhranı ve krizi ancak Kur'an ve Peygamberin rehberliğinde aşılabileceğini hepimiz anlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Yavuz'un ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse, katılımcılara "Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım" konulu konferans verdi.

Programa, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Vali Yardımcıları Ercan Öter, Ali Sakar ve Zeliha Uyan, Emniyet Müdür Ahmet Cemal Çalışkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.