Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Esenyurt

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Esenyurt

Esenyurt Mevlana Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde kutlu doğum programında öğrencilerden oluşan koro ilahiler seslendirdi.

Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde bulunan Mevlana Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli eğitim Müdürü HASAN Dal, Esenyurt ’ta bulunan eğitim kurumlarının müdürleri ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Şener Şahin, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) biz insanlara yaşamı boyunca örnek alınması için gönderilmiştir. Çok üstün mucizeleri olmasına rağmen o da biz beşeri insanlar gibi yaşamını sürdürmüştür” dedi.


MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK PERFORMANS


Şahin’in konuşmasının ardından Mevlana Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerinden oluşan koro ilahiler söyledi ve Peygamber Efendimiz’e hitaben yazılmış olan şiirleri seslendirdiler. Daha sonra anaokulu sınıfında eğitim gören minik öğrenciler sergilemiş oldukları semazen gösterileri ile büyük alkış topladılar.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.