Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Denizli

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Denizli

2016 yılı Kutlu Doğum Haftası, Denizli'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Hacı Yılmaz-Emine Urhan İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Hacı Yılmaz Urhan ve eşi Emine Urhan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ömer Faruk Bolat’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Hayırsever İşadamı Yılmaz Urhan’ın yakını Mithat Urhan hayırseverler adına konuşma gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un da konuşmasının ardından, 6. sınıf öğrencisi Ezgi Öztürk ‘40 Yaşındasın’ ve yine 6. Sınıf öğrencilerinden Beyzanur Yankayış ‘Ahir Zaman Peygamberi’ isimli şiirlerini okudular.
 
Okul öğretmenlerinden Abdullah Ece, ‘Peygamber Sevgisi’ konulu konuşmayı gerçekleştirdi. Öğrencilerden oluşan okulun ilahi grubu, Hz.Peygamber ile ilgili birbirinden güzel ilahileri seslendirerek izleyenlerin beğenisini topladılar.
 
Programın son bölümünde ise ‘Peygamber Efendimize (sav) Mektup’ kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Valimiz Şükrü Kocatepe, ‘Peygamber Efendimize (sav) Şiir’ yarışmasında dereceye girenlere Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Siyer yarışmasında dereceye girenlere de Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından çeşitli hediyeler verildi.
 
Ödül töreninin ardından Okul Aile Birliği tarafından Hacı Yılmaz Urhan ve eşi Emine Urhan çiftine Paşabahçe tarafından 2000 adet özel üretilen üzerinde 35 adet besmelenin yazılı olduğu Turkuaz Serisi seramik tabak takdim edildi.
 
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında eğitime yaptıkları 800.000 Türk Lirası ve Kaklık Kocabaş bölgesinde bulunan arsalarını bağışlayan Hacı Yılmaz Urhan ve Emine Urhan çiftine, eğitime yaptıkları katkı karşılığı Anafartalar Mahallesindeki İmam Hatip Lisesine Hayırsever çiftin ismi verilmişti. 1972 yılında evlenen Hayırsever Hacı Yılmaz ve Emine Urhan çiftine mutluluklarının daim olması ve nice 44. yıllara kavuşmaları ümidiyle Valimiz Şükrü Kocatepe tarafından programın son bölümünde fincan takımı hediye edildi.

Denizli.gov.tr

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.