Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Bolu

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Bolu

Mart ayında yapılan ilk muhtarlık seçimiyle Mudurnu Mahallesi Muhtarı olan Mustafa Bayrak, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle okul bahçesinde etkinlik düzenledi.

Abalı Mahallesi’nden ayrılarak yeni bir mahalle olan Mudurnu Mahallesi’nde Mart ayında yapılan seçimlerde 152 oyla mahallenin ilk muhtarı seçilen Mustafa Bayrak, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle okul bahçesinde etkinlik düzenledi. Program Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından okunan ilahilerle başladı.


KATILIM YOĞUN OLDU
Mudurnu Mahallesi’nin ilk etkinliği olan Kutlu Doğum Haftası programına Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı İlçe Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Türk Kızılay Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.


84 MAHALLE OLDU
Programda konuşma yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, “Özel İdare’den belediyemiz sınırlarına dahil edilen mahallelerle birlikte sayıları toplam 84 olan mahalle sayımız arttıkça bizim de belediye olarak sorumluluklarımız artıyor. Biz bu sorumluluk bilinci ile her mahalleye aynı mesafede hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bilindiği gibi Mudurnu Mahallemiz de hizmet alanı büyük olması nedeniyle Abalı Mahallemizden ayrılarak yeni bir mahalle oldu. Yeni mahallemizin mahalle halkına ve muhtarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Muhtarlık olarak düzenledikleri programın hem ilk etkinliklileri, hem de Peygamber Efendimizin (sav) Doğum yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Mudurnu Mahallesi Muhtarı Mustafa Bayrak, bundan böyle mahallelerin en iyi hizmeti alabilmesi için mesai harcayacaklarını söyledi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.