Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi.

Bilgi Koleji Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Sevgi Evi öğrencilerince okunan dua, şiir ve ilahilerin ardından namaz temalı tiyatro gösterisi sunuldu.

Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, yaptığı konuşmada, toplumun her kesimi tarafından Peygamber efendimizi anmak ve anlatmak için etkinlikler düzenlendiğini anımsattı.

Bu ayda düzenlenen programların birbirinden değerli olduğunu belirten İnci, "Bu programlarda alemlere rahmet olan Peygamber efendimiz anılıyor ve anlatılıyor. Sevgi Evlerinde kalan birbirinden değerli, kalbi temiz öğrencilerimiz imkanlarıyla Peygamber efendimizi anacak ve anlatacaklar." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Çelik de Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğin Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerin düzenlediği ilk program olmasından dolayı çok anlamlı olduğunu belirtti.

Sevgi Evi öğrencileri tarafından düzenlenen etkinliğe, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, sivil toplum temsilcileri, öğrenci ve veliler katıldı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.