Kutlu Doğum Haftası-Erbaa

Kutlu Doğum Haftası-Erbaa

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile birim müdürleri ile ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Kutlu doğum haftası kapsamında Kuruçay Mahallesi’nde yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Yıldırım, hane sahiplerine Kur’an-ı Kerim, Hazreti Peygamber’in hayatı, hadislerinin bulunduğu kitaplar ve çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası’nın önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Bu günlerin manevi iklimi her zamankinden farklı oluyor. Bize rehber olarak gönderilen, kapısına geldiğinde titreyen bir adama ’Sakin ol, ben kral değilim, ben Mekke’de güneşte kurutulmuş et yiyen bir kadının oğluyum’ diyen bir Peygamberin ümmetiyiz. Vatandaşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik, beraber çay içip dertlerini dinledik. Bu ziyaretlerimize bu haftadan sonra da devam edeceğiz. Hafta etkinlikleri kapsamında biz belediye olarak Senai Demirci ve İbrahim Sadri’yi hemşehrilerimizle buluşturacağız. 

Vatandaşlarımızın aramızda olmasından onur duyarız. Ayrıca diğer kurumların düzenlediği çeşitli etkinlikler var, onlara da katılacağız. Bütün kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte inşallah güzel bir Kutlu Doğum Haftası geçireceğiz. Umarım bu haftadan yeterince istifade edenlerden oluruz” dedi.

Erbaa Belediyesi tarafından ayrıca Kutlu Doğum Haftası Erses Düğün ve Kongre Sarayı’nda Senai Demirci’nin konuşmacı olarak katılacağı “Kutlu Doğmaya Var Mısınız” konulu bir konferans ile Kapalı Spor Salonu’nda ünlü şiir yorumcusu İbrahim Sadri’nin sahneye çıkacağı Şiir Dinletisi programının yapılacağı bildirildi.

sabah 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.