Kutlu Doğum Haftası - Burhaniye

Kutlu Doğum Haftası - Burhaniye

Balıkesir’in burhaniye ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başlarken, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu’nun ortaklaşa hazırladıkları kutlu doğum etkinliğinde de büyük coşku yaşandı.

Ahmet Akın Kültür Merkezi’ndeki etkinliği ilçe kaymakamı Mehmet Göze ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkkılınç da izlerken, öğrencilerin seslendirdiği şiir, kaside ve ilahiler büyük alkış aldı.

Burhaniye de, Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri başlarken, ilk etkinlik de Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Kuran okunurken, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemil Çam, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaparken, öğrencilerin seslendirdikleri, şiir, kaside ve ilahiler de büyük alkış aldı. Öğrencileri tebrik eden Müftü Oğuz Metin,” Bu sene gene Kutlu Doğum Haftası’na girdik. Bu gün, ilk Kutlu Doğum Haftası programını, Burhaniye , Hacı Mehmet Fevzi Köylü İmam Hatip Lisesi düzenledi. Bu gün onu izledik. Gerçekten çok mükemmeldi. Ben, başta müdür, öğretmen ve öğrencileri burada tebrik ediyorum Alkışlıyorum. Hakikaten göz doldurucu çok güzel bir program hazırlamışlar. Sevinçle izledik. İnşallah, haftaya da bizim müftülüğün programı olacak. Bu sene kutlu doğum programının ana teması, Hz.Peygamber Efendimiz ve birlikte yaşama ahlakı, birlikte yaşama hukuku. Buna dairdir. Buna gerçekten çok ihtiyacımız var. Hepimiz birlik ve beraberlik içinde yaşamayı ve bu Kutlu Doğum Haftası’nın da insanlığımıza ve ilkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin de,” Burhaniye İmam Hatip Lisesinin yapmış olduğu Kutlu Doğum Haftası bu gün başlamış. Güzel bir program yapmışlar. Emeği geçenlerin hepsini takdir ediyorum. Teşekkür ediyorum. Bize çok güzel bir program sundular. Geçmiş senelere nazaran bu sene bira daha farklı oldu. Biraz daha hoş oldu. Bizleri coşturdular. Kendilerine emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi. Kaymakam Mehmet Göze de, ”Bu akşam, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle burada bulunduk. Bu yılın ilk kutlu doğum haftasını İmam Hatip Lisemiz düzenledi. Gazel güzel. Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla keyif bir gece oldu. Herkes mutlu ve memnun ayrılıyor. Çok memnunuz, Hepsini kutluyorum.” dedi. Kutlu doğam haftası etkinliğiniz, Kaymakam Mehmet Göze ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’ın yanı sıra İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Cengiz, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen ve AKP İlçe Başkanı Onur Bedir ile vatandaşlar izledi.

iha 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.