Kurtulmuş'tan 'Payitaht Abdülhamid' setine ziyaret

Kurtulmuş'tan 'Payitaht Abdülhamid' setine ziyaret

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Payitaht Abdülhamid' dizi setini ziyaret etti. Başrol oyuncusu Bülent İnal ile kameralar karşısına geçen Kurtulmuş, dizi ekibini tebrik etti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TRT 1'de başlaması heyecanla beklenen 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin setini ziyaret etti. Burada önemli açıklamalar yapan Numan Kurtulmuş, " Yerinde ziyaret edince insan daha iyi anlamış oluyor. Ben büyükşehir belediyemize teşekkür ediyorum. Tebrik ediyoruz" diye konuştu. 2. Abdülhamid'i canlandıracak başrol oyuncusu Bülent İnal ile gazetecilere açıklama yaptı.

"Kudüs'ün tarihine yapılmış bir hakarettir"

Numan Kurtulmuş, İsrail'de ezanın hoparlörlerden okunmasının yasaklanmasına ilişkin yasa tasarısını onaylanmasıyla ilgili de konuştu. Kurtulmuş, " Kudüs'te biz yaklaşık 400 küsür sene hüküm sürmüş olan bir milletin çocuklarıyız. 400 sene boyunca 'Allahuekber' sesleri ile kilisenin çan sesleri biribirne karıştı. 4 asır boyunca kimse birbirine 'Niye sen böyle ibadet ediyorsun' diye sormaıd. Bu Kudüs'ün tarihine karşı yapılmış bir hakarettir" dedi. Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.