Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? 2017 Kurban Bayramı tarihi

Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? 2017 Kurban Bayramı tarihi

Ağustos ayının ortalarına merhaba dediğimiz şu günlerde, vatandaşlar bayram öncesi hazırlıklara başlamak için Kurban Bayramı tarihi'ni merak ediyor. 2017 Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? sorusu yanıt buldu.

Kurban Bayramı, vatandaşların vacip olan Kurban İbadeti'ni yerine getirmeye çalıştığı, Bayram Namazı ve çeşitli ibadetler ile ihya edeceği, Mü'minler arası kardeşlik, komşuluk ve akrabalık gibi bağlarının güçleneceği ve ülkemizde dolu dolu geçen bir Dini Bayramımız olma özelliği taşıyor.

Kurban Bayramı için hazırlıklar artık başlıyor. Ağustos'un ortasına geldiğimiz şu günlerde, yüzbinlerce vatandaş artık 2017 Kurban Bayramı Tarihi için bekleyişe başladı. Peki 2017 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı?

2017 Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı?

Kurban İbadeti, İslam Dini'nde hayli ehemmiyetli olarak görülür. Ülkemizde de gerek küçükbaş kurban, gerekse büyükbaş kurban satın alınarak, Kurban Bayramı içinde bu ibadet gerçekleştiriliyor.

2017 Kurban Bayramı için az bir zaman kala, vatandaşlar hazırlıklara başlamak istiyor. Bunun için kimileri evlerini hazır edecek, kimileri alacakları kurbanları. Kurban pazarlarına her gün daha çok kişi gidiyor.

2017 Kurban Bayramı'na 15 Ağustos itibari ile 16 gün kaldı. 2017 Kurban Bayramı;

01 Eylül 2017 Cuma
02 Eylül 2017 Cumartesi
03 Eylül 2017 Pazar
04 Eylül 2017 Pazartesi

günleri idrak edilecek.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.