Krosnodar-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? (Şifresiz)

Krosnodar-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? (Şifresiz)

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 maçları bugün başlıyor. 3 Türk Takımı da bu akşam maçlarını yapacaklar. Bu takımlardan biri de Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin Rus Temsilcisi Krosnodar ile yapacağı maç saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalmış temsilcilerimizden olan Fenerbahçe, Rus Temsilcisi Krosnodar ile deplasmanda yapacağı maç için bu akşam sahaya çıkıyor. Sarı Lacivertli ekip, son 16 bileti almak için deplasmandan avantajlı bir skor ile çıkmak zorunda.

Fenerbahçe-Krosnodar Maçı Şifresiz mi olacak? sorusu, Sarı-Lacivert renklere gönül vermiş milyonlarca kişinin sorduğu soru. Fenerbahçe'yi ekran başında desteklemek isteyen milyonlarca kişi bu akşam ekranları başına kilitlenecek. Ayrıca Krosnodar-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Krosnodar-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? gibi sorular da sıkça soruluyor.

Krosnodar-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmak için mücadele verecek olan Fenerbahçe, zorlu Krosnodar Deplasmanından avantajlı bir skor arayacak. Bu zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Krosnodar-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Krosnodar Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maç Şifresiz olarak ekrana gelecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.