KPSS sınav ücreti ve başvuru tarihleri

KPSS sınav ücreti ve başvuru tarihleri

ÖSYM tarafından temmuzda lisans düzeyinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) başvurular başladı ve 14 Mayıs'ta sona erecek başvuruların süresi uzatılmayacak

KPSS 2014 başvuruları 14 Mayıs'ta sona erecek, adayların bu süre zarfında girmek istedikleri oturumun ücretini bankaya yatırmaları gerekiyor.

BAŞVURU SÜRESİ :5 - 14 Mayıs 2014

SINAV TARİHİ : 5 - 6 Temmuz 2014

SINAV SAATİ : Sabah oturumları 09. 30,

Öğleden sonra oturumları 14.00

KPSS SINAV ÜCRETİ : Sadece Cumartesi Sabah oturumuna girecek adaylar 40,00 TL;

(Her oturum için 40 TL Cumartesi Sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de ücret yatırılacaktır.) girecek adaylar 80,00 TL;

Cumartesi Sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine de girecek adaylar 120,00 TL; tüm oturumlara girecek adaylar 160,00 TL.

ÖABT TARİHİ, SAATİ: 20 Temmuz 2014, 09.30,

SINAV ÜCRETİ : 40,00 TL

(ÖABT'ye katılmak isteyen adayların, KPSS Cumartesi Sabah (Genel Yetenek-Genel Kültür) ve KPSS Cumartesi Öğleden Sonra (Eğitim Bilimleri) oturumlarına da katılmaları zorunlu olduğundan, en az 120,00 TL sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.)

DHBT TARİHİ, SAATİ : 18 Ekim 2014, 09.30,

SINAV ÜCRETİ : 40,00 TL

(DHBT'ye katılmak isteyen adayların, KPSS Cumartesi Sabah (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumuna da katılmaları zorunlu olduğundan, en az 80,00 TL sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.

KPSS ÜCRETLERİ HANGİ BANKAYA YATIYOR?

KPSS başvuru ücreti T.C. Ziraat Bankası Güvenevler Şubesi Hesap No: 6028011-5010 ANKARA şubesine yatırılacak. Para yatırma işlemi herhangi bir Ziraat bankası şubesinden yapılabilir.

Adayların, sınav ücretini yatırmaları için ilgili banka şubesine gidip T.C. Kimlik Numarası ile Ad ve Soyad bilgilerini vermeleri yeterli olacaktır. Uyruğu T.C. olmayan adaylar Aday Bilgi Formu üzerinde yazılı olan Belge Numarasını T.C. Kimlik Numarası olarak kullanacaklardır.

Adaylar bankadan iki nüsha banka dekontunu alacaklar, birini Başvurma Belgesine ekleyecekler, diğerini saklayacaklardır. Başvurma Belgesine banka dekontunu eklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.