KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2016)

KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2016)

20 Kasım'da düzenlenen ve rekor katılım ile gerçekleşen KPSS Ortöğretim Sınavı Sonuçları için heyecan dorukta. Milyonlarca lise mezunu memur adayının katıldığı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? merak ediliyor. İşte detaylar...

2016 KPSS Sınavları içinde Lise ve Dengi okullardan mezun olmuş ve memur olmak isteyen 3.5 Milyon Adayın katıldığı 2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları için merak giderek artıyor. Kamu kurumlarında memur olmak isteyen memur adaylarının gözü kulağı ÖSYM'den gelecek açıklamada.

20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10.00'da düzenlenen KPSS Ortaöğretim 2016'nın soru ve cevapları, sınavın bitmesinden sonra açıklandı. Pek çok memur adayı KPSS Sonucunu üç aşağı-beş yukarı biliyor. Fakat son söz ÖSYM'de olacak.

Devlet memuru olabilmek için KPSS'ye giren Ortaöğretim mezunları; "2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim Sonuçları açıklanma tarihi" gibi soru ve cümleleri araştırıyor.

KPSS Ortaöğretim 2016 Sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 Kasım'da düzenlenen KPSS Ortaöğretim Sonuçlarının açıklanma tarihi henüz belirli değil. ÖSYM, medyada çıkan sonuç açıklanma tarihlerinin yanlış olduğunu ve kendilerinden bir açıklama gelmediğini duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda KPSS Ortaöğretim Sonuçları aradan geçen 1 hafta içinde açıklanmıştı. Fakat bu sene katılım geçtiğimiz yıllara oranla 3 kat arttı. Bu yüzden süreç uzayabilir.

KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları 2016 yılı için açıklandığı an ÖSYM'nin sınavlar sistemi https://ais.osym.gov.tr/ adresinde ulaşılabilir olacak. Sonuçlar T.C. kimlik numarası ve ÖSYM tarafından her adaya verilen aday şifresi ile öğrenilebilecek. Ayrıca sonuçlar ÖSYM'nin Mobil uygulamalarında da yayınlanacak.

Sonuçlar açıklandığı an sizleri bilgilendireeğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.