KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu ne zaman yayınlanacak? (2016)

KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu ne zaman yayınlanacak? (2016)

KPSS Önlisans sınavının üzerinden 1 ay süre geçti. Milyonlarca kişinin katılımı ile yapılan Önlisans KPSS 2016'dan sonra tercih kılavuzu için heyecan dorukta. Peki KPSS Önlisans tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

16 Ekim 2016 tarihinde ÖSYM tarafından 1 Milyondan fazla kişinin katılımı ile yapılan KPSS Önlisans 2016'nın sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanması ile 2 yıllık üniversite, yani önlisans mezunu memur adaylarını bir başka telaş sardı.

2016 KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu'nun yayınlanmasını birçok memur adayı bekliyor. Yeterli puan alan Önlisans Memur Adayları; 2016 KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu ne zaman yayınlanacak? 2016 KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu yayınlandı mı? sorularına yanıt arıyor.

KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak?

2016 KPSS Önlisans sınav sonucunu öğrenen memur adayları, KPSS Tercih kılavuzunu merak ediyor. Ortaöğretim/Önlisans tercih kılavuzları, daha önce yapılan bir açıklama ile KPSS Ortaöğretim'den sonra yayınlanacaktı. 20 Kasım'da düzenlenen KPSS Ortaöğretim'in üzerinden 1 haftadan fazla süre geçti. Önümüzdeki günlerde tercih kılavuzlarının açıklanması bekleniyor.

Tercih Kılavuzu yayınlandığı an https://ais.osym.gov.tr/ adresinden duyurulacak. Yayınlandığı an, bizler de Risale Haber olarak anında bilgilendirme yapacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.