KPSS Önlisans Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS Önlisans Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

16 Ekim 2016'da saat 09.30'da başlayıp 11.30'da sona eren ve Üniversitelerin 2 yıllık bölümlerinden mezun olarak, memur olma hayalleri kuran binlerce aday sınava girdi. Sınavın bitmesinden sonra ise sınav sonuçları merak ediliyor.

Binlerce kişinin memur olma hayallerini gerçek kılmak için girdiği 2016 KPSS Önlisans sona erdi. 16 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilen sınavın ardından pek çok kişi sınav sonuçlarının açıklanma tarihini merak etmeye de başladı. 2016-2017 yılında kamu kuruluşlarına memur alımlarının fazla olacak olması sebebiyle çok önemli görülen bu sınav ile ilgili son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

2016 KPSS Önlisans Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

2016 KPSS Önlisans, 16 Ekim 2016 Pazar günü 09.30 ile 11.30 saatleri arasında yapıldı. Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinden 120 soru sorulan bu sınavın ertesinde pek çok memur adayı Önlisans KPSS Sınav Sonucu ne zaman açıklanır? sorusuna yanıt arıyor.

Henüz bu konuda resmi bir açıklama yok. Ama tahmini olarak bu sınavın sonucunun 30 Ekim 2016 tarihinde açıklanması bekleniyor.

KPSS Sınav sonuçları ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ sitesinden açıklanacak ve adaylar kendi sonuçlarına buradan ulaşabilecek.

Senenin son KPSS Sınavı olan KPSS Ortaöğretim sınavı ise 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.