KPSS Önlisans (2016) tercihleri ne zaman?

KPSS Önlisans (2016) tercihleri ne zaman?

Memur olmak isteyen 2 yıllık Üniversite Mezunlarının katılımı ile gerçekleşen 2016 KPSS Önlisans'ın sonuçları uzun süren bekleyişin ardından nihayet açıklandı. Memur olmak isteyenler şimdi tercih gözlüyor. Peki KPSS Önlisans tercihleri ne zaman?

Meraklı bekleyişin ardından dün yani 8 Kasım 2016 itibari ile KPSS Önlisans 2016 sonuçları memur adaylarına duyuruldu. Sonuçların açıklanması, uzunca zamandır bekleyen memur adaylarına adeta "nihayet" dedirtse de, şimdi gözler en önemli zaman dilimi olan "tercih" sürecinde. Binlerce memur adayı, aylarını verdiği çalışmaların karşılığını artık almak istiyor.

Bu yüzden internette KPSS Önlisans Tercihleri ne zaman? KPSS Önlisans 2016 tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS Önlisans tercihleri nasıl yapılır? gibi sorular sıkça sorulmakta.

16 Ekim 2016'da başlayan KPSS Önlisans süreci, tercihler ile devam edecek.

Öncelikle KPSS Önlisans veya diğer KPSS Sınavlarında aldığınız sonuçlar 2018 yılına kadar geçerli olacak. Yani 2016 KPSS Puanınız 2 yıl süre ile geçerli. Tercih zamanları ise henüz açıklanmış değil.. Alım açan kurumlar veya toplu alım zamanlarında, 2018'e kadar 2016 KPSS Önlisans puanınızı kullanabilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.