KPSS Önlisans (2016) sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS Önlisans (2016) sonuçları ne zaman açıklanacak?

Binlerce 2 yıllık Üniversite mezunu memur adaylarının girdiği 2016 KPSS Önlisans SInavı'nın üzerinden 10 gün süre geçmesine rağmen sonuçlar hala açıklanmadı. Heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sonuçlar için verilen net tarih var mı? merak konusu oldu

16 Ekim 2016 Pazar günü saat 09.30'da gerçekleştirilen ve Üniversitelerin 2 yıllık Önlisans bölümlerinden mezun olmuş memur adaylarının katıldığı KPSS Önlisans'ın sonuçları hala açıklanmış değil. Sınavın üstünden 10 gün geçti, fakat ÖSYM konu ile ilgili açıklama yapmamakta ısrarcı. Bir sonraki KPSS için 30 günden az bir süre kaldı. O yüzden Önlisans adayları kendi sınavlarının sonuçlarının bu aralarda yayınlanacağı konusunda umutlu. Peki resmi bir açıklama var mı?

KPSS Önlisans Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, henüz 2016 KPSS Önlisans sonuçlarını açıklamadı. Tahminler sınav sonuçlarının bir hafta sonra, yani Kasım Ayı'nın ilk haftasında açıklanması bekleniyor. Aslında ÖSYM sınav takvimi göz önüne alındığında sonuçların haftaya açıklanmasına kesin diyebiliriz. Yine de resmi bir açıklama geldiği an sizi bilgilendireceğiz.

KPSS Önlisans Sonucumu nasıl öğrenebilirim?

ÖSYM, daha önce yaptığı açıklamada öğrencilerin sonuçlarının hiç bir şekilde kendilerine posta veya başka bir yolla beyan edilmeyeceğini açıklamıştı. Sonuçlar sadece online olarak öğrenebilecek. KPSS Önlisans 2016 sonucunuzu ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan, ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Mobil uygulamalarından T.C. Kimlik Numarası ve Aday Şifresi ile öğrenebilirsiniz.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.