KPSS Önlisans 2016 Sınav Sonuçları nasıl öğrenilir?

KPSS Önlisans 2016 Sınav Sonuçları nasıl öğrenilir?

Merakla beklenen KPSS Önlisans Sınav Sonuçları nihayet açıklandı. Dün, yani 8 Kasım 2016'da açıklanan sonuçlar ile adaylar tercih sürecine girmeye hazırlanıyor. Memur olmak için çalışan ve bu sınava giren adaylar sınav sonuçlarına nasıl ulaşabilirler?

Memur olmak isteyen ve Üniversitelerin 2 yıllık bölümlerinden mezun olmuş binlerce adayın katılımı ile gerçekleştirilen 2016 KPSS Önlisans sonuçları uzun süren bekleyişin ardından nihayet açıklandı. Dün, yani 8 Kasım 2016 tarihinde açıklanan sınav sonuçlarının nasıl öğrenileceğini merak edenler için, KPSS Önlisans 2016 sonuçları haberimizin içeriğinde...

2016 KPSS Önlisans Sınav Sonuçları

Memur olmak isteyen binlerce KPSS Önlisans sınavı öğrencileri için beklenen sonuçlar nihayet ÖSYM tarafından açıklandı. Sonuçları öğrenmek için ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan sonuc.osym.gov.tr adresine girip, T.C. Kimlik Numaranız ve size özel verilen aday şifreniz ile öğrenebilirsiniz.

Sonuçlar ayrıca ÖSYM'nin mobil uygulamalarından öğrenilebilir durumda.

KPSS Önlisans bu sene 16 Ekim 2016 tarihinde saat 09.30'da yapıldı. Adaylara Genel kültür ve genel yetenek bölümlerinden toplam 120 soru soruldu.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.