KPSS ÖABT ne zaman yapılacak? KPSS ÖABT Sınav Tarihi (2017)

KPSS ÖABT ne zaman yapılacak? KPSS ÖABT Sınav Tarihi (2017)

KPSS Öğretmen Alan Bilgisi Testi pek çok kişinin önem verdiği ve üzerine yoğun çalıştığı bir sınav. KPSS ÖABT Sınav Tarihi 2017 ise merak konusu. Henüz Sınav Yerleri açıklanmış durumda değil. Fakat KPSS ÖABT adayları, 2017 KPSS ÖABT ne zaman yapılacak?

Başvuruları 13 Mart 2017 tarihinde başlayıp, 23 Mart 2017'de sona eren 2017 KPSS ÖABT için çalışmalar devam ediyor. Öğretmen olmak isteyen ve bunun için çabalayan binlerce kişi öncelikle  21 Mayıs 2017, 27 Mayıs 2017 ve 28 Mayıs 2017 tarihlerinde KPSS Lisans'ta kendilerine ait bölümlere girecekler. Ardından KPSS ÖABT için geri sayım başlayacak.

2017 KPSS ÖABT ne zaman yapılacak? sorusu merak konusu olmuş durumda. Bir sonraki Öğretmen Atamaları için çalışan binlerce öğretmen adayı KPSS ÖABT Sınav Tarihi'ni merak ediyor.

ÖSYM henüz KPSS ÖABT Sınav Yerleri'ni açıklamış durumda değil. Sınava henüz bir hayli süre var. Fakat 2017 KPSS ÖABT Sınavı'nın yapılacağı iller belirlenmiş durumda. ÖABT 2017 18 ilde yapılacak. Bu iller;

* Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul 1 (Kadıköy, Maltepe, Ataşehir), İstanbul 2 (Beyoğlu/Şişli/Beşiktaş/Kağıthane/Sarıyer), İzmir (Karşıyaka/Bornova/Çiğli), Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van

olarak belirlenmiş durumda.

2017 KPSS ÖABT Sınavı 16 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak. Sınav giriş yerleri sınava bir kaç hafta kala ÖSYM tarafından duyurulacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.