KPSS-2020/3 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS-2020/3 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli pozisyonlarına personel alınacak. Başvurular 8 Ocak'ta başladı ve 3 gün sonra sona eriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor. ÖSYM tercih kılavuzunu 8 Ocak'ta yayımlayıp başvuruların 8-15 Ocak tarihlerinde alınacağını belirtti. Başvurular için artık son 3 gün... Peki, başvurular nasıl yapılır? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

KPSS-2020/3 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS-2020/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih sonuçları için verilmiş bir tarih yok. Bir önceki tercihlerin sonuçları 9 gün içerisinde açıklanmıştı. Bu sürece bakıldığında KPSS-2020/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih sonuçlarının 24 Ocak tarihinde açıklanması bekleniyor.

TERCİHLER NASIL YAPILIR?

Adaylar, tercihlerini 08-15 Ocak 2020 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 15 Ocak 2020 saat 23.59'a kadar yapabileceklerdir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/3 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.