Köylü Satış Pazarı Kurulması İsteniyor

Köylü Satış Pazarı Kurulması İsteniyor

Siirt merkezde köylü vatandaşlar, köylerinde ürettikleri ürünleri şehir merkezine getirerek gelişi güzel yerlerde sattıkları belirtiliyor.

Siirt'in ilçe köylerine bulunan vatandaşların ürettikleri ürünleri sata bilmeleri için şehir merkezinde köy pazarı kurulması talebinde bulundular. Şehir merkezinde köylerinden getirdikleri ürünleri gelişi güzel yerlerde sattıklarını belirten vatandaşlar, Siirt Belediyesinin bu konuda şimdiye kadar herhangi bir çalışma yapmaması üzücü olduğunu belirttiler.

Şehrin belirli bir yerinde köylülere özel bir alan kurularak getirdikleri malzemeleri daha rahat satacaklarına inandıklarını belirten vatandaşlar, "Siirt'te köy pazarı kurulması için bizler birçok kez yetkililere bildirdik. Basında bu konuyla ilgili çok sayıda haber çıktı ancak hiçbir çalışma yapılmadı. Yapılacak seçimlerden sonra A v e B partinin bu işle ilgilenmesini talep ediyoruz. Çünkü köylü vatandaşlarımız ürettikleri ürünler Güres caddesinin girişinde satılıyor. Buda görüntü olarak pek fazla hoş değil. Belediye tarafından bunlara yapılacak Pazar gerek vatandaşlar ve gerekse köylü vatandaşlarımız daha rahat bir alış veriş yapabilirler" dediler.

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.