Korkuteli'nde 24 derslikli okul çalışmaları başladı

Korkuteli'nde 24 derslikli okul çalışmaları başladı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine 24 derslikli okul çalışmaları başladı.

Hayırsever Erol Memioğlu, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde inşa edilecek 24 derslik için ilk betonun atıldığını belirterek, "Peygamber Efendimiz 'Ya öğrenen ol, ya öğreten; ya dinleyen ol, ya da bu üçüne hizmet eden ol. Ama beşincisi (cahillerden) olma' diyerek dinimizin eğitime verdiği önemi çok güzel bir şekilde özetlemiştir. Biz de Korkuteli hayırseverleri olarak eğitime büyük önem veriyor. İlçeye 24 derslikli bir okul yapmak için çalışıyoruz. En büyük yatırımın insana eğitimle yapılacağı düşüncesiyle başlatmış olduğumuz yeni okulumuz ilçemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Hayırseverler Erol ve Mesuda Memioğlu çifti yaklaşık 20 yıldır böyle bir hayallerinin olduğunu ve bu hayali bugün gerçekleştirebilecek olmalarının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ettiler.
Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde çalışmaları başlayan Mesude-Erol Memioğlu Ortaokulu 24 derslikli olarak eğitime hizmet verecek.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.