Konya'da bugün iftar saat kaçta? 19 Mayıs Konya İftar Vakti

Konya'da bugün iftar saat kaçta? 19 Mayıs Konya İftar Vakti

11 Ayın Sultanı Ramazan geldi. 19 Mayıs sabahı vatandaşlarımız iftar için sofralara kurulacak. Milyonlarca insanın yaşadığı Konya'da bugün iftar saat kaçta? 18 Mayıs Konya İftar Vakti

Bir yıla yakın süredir heyecanla yolu gözlenen Ramazan Ayı başlıyor. 19 Mayıs 2018 cumartesi akşamı itibari ile ülkemizdeki insanlar akşam ezanının okunması ile birlikte iftar vaktine erişecek.

İftar Vakti akşam ezanı ile birlikte girer ve orucun açıldığı vakittir. Artık İmsak Vaktine kadar birşeyler yiyip içmek serbesttir.

Türkiye'nin Büyük şehirlerinden olan Konya da Ramazan'a girdi. Kalabalık nüfusu ile dikkat çeken şehrimiz olan Konya, Ramazan Ayı'nı bambaşka heyecanla karşılıyor.

Konya'da oturan vatandaşlarımız ise; Konya'da iftar kaçta? Konya için iftar vakti, 19 Mayıs Konya İftar Vakti gibi aramalar yapıyor.

2018 Konya Ramazan İmsakiyesi

konya-ramazan-imsakiyesi(4)-001.jpg

Konya'da İftar Saat kaçta?

2018 Ramazan'ın dördüncü günü 19 Mayıs 2018 cumartesi günü idrak ediliyor. Ramazan'ın dördüncü günü yaşadığımız şu gün, Konya'da iftar da merak konusu oldu.

Konya Ramazan İmsakiyesi incelendiğinde Konya'nın bugün iftar vaktinin 20.03 olduğu görülüyor. Fakat Konya'nın bazı ilçelerinde dakikası değişebilir.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.