Komutan duası

Komutan duası

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralanan işçilere ziyaretinde bulundu. Özel, şehitlikte işçiler için dua da etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralanan işçilerin ailelerine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Faciada hayatını kaybeden bir kısım işçinin toprağa verildiği Soma Belediye Mezarlığı içerisindeki Maden Şehitliği'ni ziyaret eden Özel ve kuvvet komutanları, daha sonra maden faciasından sağ kurtulan ancak arkadaşlarının hayatını kurtarmak için bir kez dana madene girdiği sırada yaşamını yitiren Tayyip Şenlik'in ailesi ile görüştü.

Şenlik'in Zafer Mahallesi Fazilet Sokak'ta oturan ailesine başsağlığı dileyen Genelkurmay Başkanı Özel, baba Hasan Şenlik ile bir süre sohbet etti, acılarına ortak oldu.Orgeneral Necdet Özel ve beraberindekiler yaralılardan Nail Kılıç'ın yanı sıra Kırkağaç ilçesine bağlı Bakır köyünde maden faciasında hayatını kaybeden işçilerden Mustafa Kocabaş'ın ailesinin evine giderek, bir süre basına kapalı görüştü. Genelkurmay Başkanı Özel ve kuvvet komutanları daha sonra Soma Kaymakamlığı'na geçerek yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum