Kocasinan, çadır sayısını da hizmetini de artırdı

Kocasinan, çadır sayısını da hizmetini de artırdı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, düğün ve cenaze sahipleri tarafından ilgi gören çadırların sayısını artırdıklarını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, ”Yaklaşık 100 kişinin katılabileceği toplantılara mekan oluşturmak amacıyla çadır yaptırdıklarını hatırlatarak, " Bilgilendirme toplantısı için yaptırmıştık ancak çadırların kullanım alanları genişledi. Toplantı alanı bulunmayan binalarda, açık alanda düzenlenen düğün ve cenaze merasimlerinde çadırlarımız iş bitirici görev üstlendi” dedi.

Özellikle cenaze hizmetlerinde çadırların yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Bu manada tasarımı bize ait olan çok amaçlı çadırlar yaptık. 6 olan büyük çadırlarımıza 11 tane daha ekledik. Çok fonksiyonel oldukları için bu çadırlar her hizmette kullanılabiliyor. Güzel hizmetlerde kullanılmasını diliyorum" diye konuştu.

Tasarımı Kocasinan Belediye personeline ait olan yeni çadırların tanıtımını yapan Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan, "Yeni atölyemizde toplam 11 çadır ürettik. Bu çadırlarımız her an için halkımızın hizmetine hazır olacak. Özellikle taziye çadırı olarak kullanılan çadırların iskelet kısmını atölyemizde yaptık. Dışarıdan yaklaşık olarak 7 bin 500 liraya yaptırdığımız çadırları 3 bin 250 liraya malettik. Çadırın derinliği 12, genişliği 5, yüksekliği 3 metredir. 2 saatte 6 kişiyle kurulan eski çadırların yerine bunları 15-20 dakikada 2 kişi kuruyor " şeklinde bilgi verdi.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.