Klimalara dikkat!

Klimalara dikkat!

Bakımı yapılmayan klima, zatürreye neden olur

Belli periyotlarla bakımı yapılmayan klimaların zatürreye neden olduğu ifade ediliyor. Bu gibi klimalara 1-3-5 ve 10 dakikada mikropları kıran parfümlerin sıkılması öneriliyor.
Bakımları yapılmayan iklimlendirme ürünleri Lejyoner Hastalığı’na sebebiyet veriyor. Hastalığın Legionella pneumophila adlı bir bakteriden ileri geldiği belirtiliyor.
Halk arasında zatürre olarak bilinen bu hastalığa neden olan bakteri ilk olarak 1976’da Philadelphia’da bir otelde Amerikan lejyonerlerinin toplantısına katılanlarda ortaya çıkan bir salgın sonrası belirlendi. Bu nedenle enfeksiyon, salgından etkilenenlerin anısına Lejyoner hastalığı olarak ve keşfedilen yeni bakteri de Legionella pneumophila olarak adlandırıldı. Bu bakteri, bakımı zamanla yapılmayan klimaların filtrelerinde ve eşanjörlerinde uygun oran olması nedeniyle ( nemli alan ) üreyip, zattürre dahil pek çok hastalığa ortam oluşturuyor. 
 
Hastalığa karşı LYKİA %100 Hijyenik Klima Parfümleri üretildi. Parfümlerin 1-3-5 ve 10 dakikadan sonra ortamda bulunan mikropları etkisiz kıldığı dile getiriliyor. 
 
Haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.