KKTC'den Çiftlik Bank tepkisi

KKTC'den Çiftlik Bank tepkisi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Serdar Denktaş Çiftlik Bank'ı KKTC ile ilişkilendiren haberlere tepki göstererek, 'dolandırıcı bebe' olarak ifade ettiği Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın KKTC ile bir bağlantısının olmadığını

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Serdar Denktaş 'Çiftlik Bank KKTC'de kurulu şirket' haberlerine tepki gösterdi.

'ÇİFTLİK BANK ADINA TESCİLLİ ŞİRKET YOK'

"Adı geçen oyunla binlerce kişi dolandırılmış, bizimle ne ilgisi var?" diye soran Serdar Denktaş, Kıbrıs'ta Çiftlik Bank adında bir tescilli şirketin olmadığını söyledi.

''DOLANDIRICI BEBE''

Hürriyet'te yer alan habere göre; Denktaş, "Kuzey Kıbrıs sürekli günah keçisi ilan ediliyor. Bu dolandırıcı bebenin KKTC ile ilişkilendirilmesini istemiyorum. KKTC'den de oyun oynayan varsa, onların sorunu. Devletin bu konuda bir sorumluluğu olamaz. İnternette oynanan bir dolandırıcılıkla" dedi.

İNCELEME YAPILIYOR

Öte yandan Suç Gelirlerinin Aklanmasını Önleme Kurulu'nun da,medyada çıkan haberler üzerine Çiftlik Bank'ı incelemeye aldığı öğrenildi. Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kurulu'nun bu yönde bir çalışma yaptığı ve ortaya çıkacak bulgulara göre hareket edeceği belirtildi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.