Kimse Yok Mu Derneği'nden 740 aileye et yardımı

Kimse Yok Mu Derneği'nden 740 aileye et yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımlarını sürdürüyor. Sosyal incelemesi tamamlanmış 740 ihtiyaç sahibi aileye, gönüllüler tarafından 4 kilogramlık et kolisi dağıtımı yapıldı.

İhtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı gerçekleştiren Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi’ni Zirve Üniversitesi’nden gönüllü öğrenciler de yalnız bırakmadı. Et dağıtımına katılan gönüllü öğrenciler kendi elleriyle ihtiyaç sahibi ailelere et kolisi dağıttı. Dağıtıma katılanlardan İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Büşra KAYA, "Topluma yardım dersi için Kimse Yok Mu Derneği personelleri ve gönüllüleriyle beraber sosyal incelemeye gidip ailelerin durumlarını gördük. Bugün de bu ailelere Et dağıtımına katılmak bizleri çok mutlu etti. Duyarlılık projesi olarak ihtiyaç sahiplerine et dağıtımında bulunmaktan çok memnun olduk. Bundan sonraki faaliyetlerde de bulunmaya çalışacağız. Ayrıca projenin devamı olarak üniversitemizde standtkurup Kimse Yok Mu’nun faaliyetlerini arkadaşlarımıza anlatıp, bilinçlendirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Kurban Bayramları'nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan et yardımlarını hatırlatan Kimse Yok Mu Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Şirin de "Gördük ki bunu yılda bir kez yapmak yeterli gelmiyor. İhtiyaç sahibi ailelerimizin evine sadece kurban bayramlarında et giriyor. Biz de Kimse Yok Mu Derneği olarak, et girmeyen ev kalmasın diye bugün740 aileye daha 4 kilogramlık kemiksiz et kolisi dağıtımını yaptık. Ayrıca dağıtıma katılan Zirve Üniversitesi öğrencilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.