Selahattin GEZER

Selahattin GEZER

Kim Mehdi olamaz?

Önce birkaç kelam: Farzlarında özensiz ve imanı istikamet üzerinde olmayanın, tefekkürsüz aklı her zaman karışmaya müsait ve kulluğu kibar olmayanın Mehdi meselesinden önce bu ahvaline bir çeki düzen vermelidir… Unutulmamalı ki; hilekârlar zayıf mizaçlar üzerinde hâkimiyet kurmak ve planlarını gerçekleştirmek için, istediklerine rahat ulaşabilmek için bu Mehdilik yalanını kullanıyorlar… Naylon Mehdiler, küresel planların geçekleşmesi yolundaki en büyük ihtiyaçları olan desteği, kendilerine körü körüne inananlardan almaktadırlar… Bütün Müslümanların öncelikli meselesi; Allah’ın rızasını ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in şefaatini sağlayacak tertemiz bir Müslüman olmayı başarabilmektir... Ve de şeytanların oyunu ile karışmayan bir akıl sahibi olmaya gayret etmektir! Bu ise kuvvetli bir iman ve imanı gıdasız bırakmayacak tefekkür ile olur… Ayrıca Mehdiye asker olma özelliklerini, teçhizatını donanmış olmak meselesi de dikkate alınmalı!

Önceden kaleme aldığım, üzerinde birkaç değişiklik yaptığım yazıyı şimdi sizinle tekrar paylaşacağım.

Evet, kimler olamaz…

Sadece Yahudi’nin, zift aklın menfaat gördüğü ve sevdiği, Müslüman’ın ise tamamen zarar gördüğü tiplerden mehdi olamaz!

Hakikat dolu gerçek sözlerden, kendi çürük sözünün daha çok beğeni ve değer görmesini, yine kendi eserlerinin baş tacı edilmesini isteyen kibir ve riyakârlık devinden Mehdi olamaz!

24 saat dilenircesine, yalvarırcasına, hadisleri ve hadiseleri zekâ oyunları ile lehine çevirmeye çalışarak ve buna kendisini de inandıran birinden Mehdi olamaz!

İnsanlığın imanı için endişe duymamış, küfür devlerine kafa tutamamış, hayatını Kur’an hakikatleri için feda etmemiş biri Mehdi olamaz!

Ulûhiyeti inkâr eden, bütün dinlere karşı çıkan büyük deccala ve İslam’a düşman olarak Şeriat-ı Muhammediye’yi ortadan kaldırmaya çalışmış küçük deccala karşı mücadele etmemiş, onların küfrü karşısında bütün deliller ile iman esaslarını ispat etmemiş biri Mehdi olamaz!

Süfyana karşı cesurca en yüksek hakikatin iman ve namaz olduğunu haykıramamış, başındaki saçlar adedince başı feda etmeye hazır olamamış, Kur’an için defalarca zehirlenmemiş birinden Mehdi olamaz!

Camiler ahır, ezan tangırtı haline getirilirken, Ayasofya tutsaklığa itilirken soğuk hücrelerde bunlar için gözyaşı dökmemiş ve her fırsatta yapılanın yanlış olduğunu haykırmamış korkak birinden Mehdi olamaz!

Allah için hücrelere düşmemiş, iman davası için sürgünler yaşamamış ve ufak bir sıkıntıda, korkuya kapılıp, yurtdışına kaçmış birinden mehdi olamaz!

Rahlesini karargâh, talebesini hakikat eri, İslam’ı ise yaşama gayesi yapmamış, etrafındakileri ortalık karıştıran fesat ordusu haline getirmiş, milletin kanını dökmüş birinden Mehdi olamaz!

Herkese ama herkese; Siyonizm’e, zift akıla, bütün şerli yapılara yanaşıp, Müslüman ve İslam âlemine sırt dönmüş, küffar diyarlarında kâfirin dünya hâkimiyetine ulaşması için yardımcı olmuş birinden hiç Mehdi olamaz!

Uydurma peygamber rüyaları ile statlarda olimpiyat adına gelinlik kızları oynatandan Mehdi olamaz!

Onun bunun yatak odasını dikizleyen, özeli çirkince arşivleyenden Mehdi olamaz!

Şantaj montaj âlimi olup, Levh-i Mahfuz'daki kayıttan korkmayandan Mehdi olamaz!

Güçten, paradan doymayan, egolarına yenik düşmüş, gerçek tevazünün zerre kırıntısı dahi bulunmayan birinden Mehdi olmaz!

Diskotek tarzı ortamda, çalgı çengi ile karı kız oynatan, estetik cerrahi tezgâhından geçmiş kızları etrafında dizen, melül melül baktıran ve sevgilerini itiraf ettiren birinden Mehdi olamaz!

Yahudi’yi otorite görüp, anlı secde gören vatan idarecisine beddualar, küfürler yağdırandan, devletine kazık atan, ihtilal girişiminde bulunandan Mehdi olamaz!

Kendi arzuları doğrultusunda devleti yıkmak için eli kanlı terörle cankuş olandan Mehdi olamaz!

Sahte gözyaşları ile insanların sevgisini kazanıp, onları söğüşleyen birinden Mehdi olamaz…

Daima kâfirle işbirliği halinde olup, attığı her adımın Müslüman aleyhine olan birinden Mehdi olamaz!

Doymak bilmeyen ihtirasla her alana el atıp, oyunlar ile eline geçirmeye çalışandan, holding sahibi olandan, elindeki gücü küffarın sevinmesi için kullanandan Mehdi olamaz…

Bu böylece uzatılabilir… İnşallah devam yazılarda bunu ele almaya çalışacağım. Maksadımız naylon Mehdi’lerden uyanık olmaya ve Allah’ın doğrularına teslim olmaktır… Biz Yüce Mevla’nın Mehdisine, uyduruk olmayana asker oluruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum