Kim bu başörtülü ateistler?

Kim bu başörtülü ateistler?

Bir kaç gündür medyada "tanrı tanımaz başörtülüler" lafı dolaşıyor? İddiayı ortaya atanlara göre ateistlerin gerekçesi ise ne din ne iman, tamamen insanların davranışı...

Risale Haber-Haber Merkezi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, "17 ateist başörtülü"nün kendisiyle konuştuğunu ileri sürdü.

Odatv'nin haberine göre Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) İstanbul Şubesi’nin düzenlediği bir panelde konuşan Fazlıoğlu, yanına gelen başörtülü öğrencilerin “tanrı tanımaz” olduğunu söyledi ve bunun nedeni olarak da “Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur” dedi.

Fazlıoğlu şunları anlattı:

“15 Temmuz'dan bu yana benim odama 17 tane başörtülü deist bile değil tanrı tanımaz öğrenci gelip benimle bu konuları konuştular. Başörtülü öyle geleneksel de değil bildiğin başörtülü. Aileleri de örtülü aile. Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur. Mesele bu kadar ciddidir. Bu sonuçlarla yüzleşmezsek 30 yıl sonra çok farklı şeyler konuşuyor oluruz.” 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum