Kılıç: FETÖ ile mücadelemiz yılmadan devam edecek

Kılıç: FETÖ ile mücadelemiz yılmadan devam edecek

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, "FETÖ terör örgütü ile bizim mücadelemiz yılmadan, usanmadan, bıkmadan devam edecek." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile partisince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen programda partililere seslenen Kılıç, tüm Müslüman aleminin mübarek Kurban Bayram'larını tebrik etti.

"FETÖ terör örgütü ile bizim mücadelemiz devam edecek"

Bakan Kılıç, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Bu FETÖ terör örgütü ile bizim mücadelemiz yılmadan usanmadan bıkmadan devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımız da Sayın Başbakanımız da dile getirdi. Neyin ne olduğunu çok iyi araştıracağız imza bir sorumluluktur. Neyin altına imza attığımızı bilerek imza atıyoruz. İnceliyoruz tüm bakan arkadaşlarımız kendilerine bağlı olan kurumlarda gece gündüz çalışıyorlar. Birçok yerden birçok bilgi geliyor. Savcılıklar, hukuk ile beraber çalışıyoruz. Elinizde bir bilgi var ise çıkıp da şunu söylemeyin, 'şöyle biliyorum, böyle biliyorum, öyle yapmayın' savcı orada, git ver bilgisini biz de işlemini yapalım. Savcılar bizimle çalışıyor, hukukçular bizimle çalışıyor, emniyet bizimle çalışıyor. İstihbarat, askeriye bizimle çalışıyor. Tüm evraklar bizim önümüzde, biz bilgi ile hareket etmek zorundayız. Ne dedi Sayın Cumhurbaşkanımız, 'acımayacağız ama adil olacağız'. Biz bunu yapacağız. Bizim kimseye acımak gibi bir derdimiz yok. Bu millete bu devlete ihanet edenleri biz mi acıyacağız? Acımayacağız ama adil olacağız. Bunun da altını çizerek söylüyorum iyi araştıracağız. Bizim kimseye acıma müsamaha gösterme gibi bir düşüncemiz asla ve asla olamaz. Ama hukuk olacak adil olacağız. Bakın kaç kişiyi uzaklaştırdık memuriyetine son verildi. Biz bunları oturup inceleyerek yaptık. Gelen bilgiler ışığında emniyetten, istihbarattan gelen bilgiler ile yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Biz şu anda hükümet sorumluluğu taşıyoruz. Bizim millete karşı sorumluluğumuz var."

"15 Temmuz öncesinden daha ağır bir sorumluluk"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, bayramlar gibi özel günlerde beraber olmanın çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, bu birlik ve beraberliğin her zaman daim olması temennisinde bulundu.

Kısa sürede birçok badire atlattıklarını ancak birlik ve beraberliklerinin bozulmadığını anlatan Karaaslan, yaşanan süreçte amacın insanları birbirine düşürmek olduğunu kaydetti.

Karaaslan, "Aslında bugün bir arada olmaktan alıkoymaktı amaç. Bizi konuşabilmekten hatta yaşama özgürlüğümüzü elimizden almaktan ve bizi bu hayatta var olmaktan koparmaktı amaç." dedi.

Konuşmaların ardından Kılıç ve Karaaslan, partililerle bayramlaştı.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.