Kethüda tasarımcı haftası başlıyor

Kethüda tasarımcı haftası başlıyor

Mimar Sinan'ın son eseri olan Hüsrev Kethüda Tarihi Ortaköy Hamamı, İstanbul Shopping Fest kapsamında kapılarını tasarımcılara açıyor.

Mimar Sinan’ın son eseri Hüsrev Kethüda Tarihi Ortaköy Hamamı, İstanbul Shopping Fest kapsamında kapılarını tasarımcılara açmaya hazırlanıyor.

İstanbul'un yaratıcı tasarımcıları buluşacak
Yıl içinde çeşitli temalarda tekrarlanacak 4 günlük geçici mağaza projesinin ilki, 10-13 Haziran arasında ‘Tasarımcılar Tasarımseverlerle Ortaköy’de buluşuyor’ konseptiyle İstanbul’un yaratıcı tasarımcılarını bir araya getirecek. 30’dan fazla satış noktasının yer aldığı Hüsrev Kethüda Tarihi Ortaköy Hamamı’nda, tasarımcılar seçkin bir hedef kitleyle buluşacak.

İlki İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlenen Pop-Up mağaza konsepti, yıl içinde 2 ayda bir farklı temalarda Hüsrev Kethüda Tarihi Ortaköy Hamamı'nda düzenlenmeye devam edecek.

İstanbul'da yeni bir boyut kazanıyor
Son yıllarda Avrupa ve Amerika'da çok popüler olan Pop Up Shop "Geçici mağaza" konseptine İstanbul'da yeni bir boyut kazandıracak "Kethüda Pop Up Shop" projesi ile mağazası olmayan ya da sadece online satış kanallarını kullanan tüm tasarımcılar, yepyeni geniş bir kitle ile buluşma imkanı bulacaklar.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.