Kenan Sofuoğlu'ndan Demokrasi Nöbeti'ne destek

Kenan Sofuoğlu'ndan Demokrasi Nöbeti'ne destek

Demokrasi Nöbeti'ne katılan dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, darbe gecesi göğüslerini tanklara, tüfeklere siper eden kahramanlar gördüğünü belirterek, "Asıl kahramanlar 15 Temmuz gecesi sokağa çıkan milletimizdir" dedi.

Adapazarı'nda, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda 'Demokrasi Nöbeti' her akşam binlerce işinin katılımıyla devam ediyor.

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu nöbete katılarak, vatandaşlara hitap etti. Kenan Sofuoğlu'nun motosikleti de platforma çıkarıldı. Sakaryalı olmakla gurur duyduğunu söyleyen Kenan Sofuoğlu, "Dünyanın birçok ülkesinde bulundum, birçok şehrinde yaşadım ama Sakarya'dan hiçbir zaman vazgeçmedim. Bu hainlerin darbe girişimini yaptıkları gece ben de Sakarya'daydım. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ben de meydana çıktım.

Meydanda göğüslerini tanklara, tüfeklere siper eden kahraman Sakaryalıları gördüm. Reis-i Cumhurumuz Sakarya'ya geldiklerinde şöyle demişlerdi: 'Sakarya saf çocuğu masum Anadolu'nun.' İşte gerçekten Sakarya böyle bir yer.

Ben Sakaryalı olmaktan gurur duyuyorum. 2 gün önce Avrupa'da bana, 'Türkiye'de neler oluyor?' diye soruyorlardı. Ben de gururla, vatanımıza ve Reis-i Cumhurumuza nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun. Asıl kahramanlar 15 Temmuz gecesi sokağa çıkan milletimizdir" dedi.

5'İNCİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Kariyerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Sofuoğlu, "Şu an 4 yarışım kaldı. Rabbim nasip ederse inşallah 5'inci dünya şampiyonluğunu yaşayacağım. Bu sezon '1' numarayla yarışıyorum. 15 yıldan bu yana Avrupa'da hep '54' numarayla yarışıyordum. Bu sene şampiyonluğun simgesi olan '1' numarayı kullandım. Rabbim nasip ederse kariyerimi '54' numarayla tamamlayacağım. Birkaç yıl sonra artık emekliliğimi yaşamak istiyorum. Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.