Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim dağıtıldı

Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim dağıtıldı

Yoğun bakımda bulunan usta sanatçı Kenan Işık için meslektaşları, Işık’ın tedavi gördüğü hastane önünde Kur'an-ı Kerim dağıttı.

Kur'an dağıtan meslektaşı Murat Uygur, "Hayranlarına, sevenlerine Kur'an-ı Kerim vermek istedik. Belki bu mübarek günlerde dua edilir ve kendisine gelir. Kenan Işık’ın ekranların kralı olduğunu söyledi." dedi. 
 
Amerikan Hastanesi’nde uzun zamandır yoğun bakım ünitesinde bulunan sanatçı Kenan Işık için Kaçış Filmi ekibi, hastane önündeki esnafa ve yoldan geçen vatandaşlara Kur'an-ı Kerim dağıttı.
 
Grup adına konuşma yapan Yönetmen Murat Uygur, yoğun bakımda bulunan meslektaşlarının iyileşmesini üzüntü içinde beklediklerini söyledi. Uygur, ”Biz sinemacılar olarak bu zorlu gününde Işık’ın yanında olmak istedik. Hayranlarına, sevenlerine Kur'an-ı Kerim vermek istedik. Belki bu mübarek günlerde dua edilir ve kendisine gelir. Biz onu özledik. O ekranların kralıydı. Ekranların en iyi sunucusuydu.” diye konuştu. 
 
Kenan Işık’ın kendilerini görmese de hissettiğini söyleyen Uygur, ”Biz sinemacılar olarak mesleğimizi icra ederken onun gibi değerli ağabeylere ve üstatlara ihtiyacımız var. Şu an Kenan ağabeyim için üzülüyorum. Bir yandan da iyileşeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı. 
 
Yaklaşık 3 aydır yoğun bakımda bulunan sanatçı beyin kanamasından hastaneye kaldırılmıştı. Sanatçının durumunda geçen süre içinde bir değişiklik olmazken, yakında tedavisinin devamı için Almanya’ya sevk edilmesi planlanıyor.
 
Cihan 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.