Katil Şaron'un hastalığı 'İlahi bir ceza'

Katil Şaron'un hastalığı 'İlahi bir ceza'

Doktorlar, 8 yıldır komada olan ve ailesinin kabul etmediği İsrail'in "Kasap" lakaplı eski başbakanı Ariel Şaron'un durumundan umudunu kesti.

Amerikalı bir doktor ,“Şaron’un hastalığı şu ana kadar tespit edilebilmiş değil. Muhtemelen onun başına gelenler İlahî Ceza’nın bir sonucu” ifadesini kullanmıştı

Sabra-Şatilla katili olarak bilinen İsrail'in 8 yıldır komada olan eski Başbakanı Arile Şaron'un (85) sağlık durumu kötüleşti. Yaklaşık bir ay önce acil olarak ameliyata alınan Şaron'da şimdi de böbrek yetmezliği tespit edildiği açıklandı.

İsrail'in 11. Başabkanı Ariel Şaron'un 2001-2006 yılları arasında üstlendiği başbakanlık görevi, felç geçirmesinin ardından sona ermişti. Şaron, 8 yıldır komadan çıkamamıştı.
Şaron, 2006 yılı Ocak ayında geçirdiği bir beyin kanaması sonucunda komaya girmişti.
Eski cinayetlerine ek olarak İsrail katliamlarının tetikçisi olan Kasap Ariel Şaron, tam 8 yıldır komada “yaşıyor”. Defalarca da kafatası kırılarak beyin ameliyatı geçiren Şaron'un oğlu ise sahtekarlıktan hapse konuldu.

DEFALARCA KAFASINI KIRDILAR

Yaşı 80 olan Ariel Şaron, son sekiz yılda yatağa bağlı kalırken, vücudunda meydana gelen çeşitli komplikasyonlar nedeniyle sık sık da ameliyat oluyor. Bu çerçevede özellikle beyninde problemler ortaya çıkan Ariel Şaron’un durumunun daha da kötüleşmemesi için yapılan beyin ameliyatları nedeniyle kafatası kırılarak beynine müdahale ediliyor.

Belli aralıklarla kafatasından bir ameliyat geçiren Şaron, daha sonra da kafatasının kırılmasından dolayı ortaya çıkan deliğin kapatılması için yeniden ameliyata alınıyor.

Böylece Ariel Şaron için bir “ameliyat kısır döngüsü” ortaya çıkıyor.

Şaron ayrıca, soluk borusuna yerleştirilen bir boru yardımıyla nefes alabiliyor. Bu borunun değiştirilmesi için de belirli aralıklarla ameliyata alınan Şaron halen, Kudüs’te Ein Kerem Hastanesi’nde koma halinde yatıyor.

ABD’Lİ DOKTORLAR: “İLAHÎ BİR CEZA”

Tarihin sayılı Müslüman kanı içicilerinden birisi olan Ariel Şaron’un, bitkisel hayatta yıllarını geçiriyor oluşu beraberinde pek çok değerlendirmeyi de getirdi.

Dünya kamuoyunda çok sayıda insan Ariel Şaron’un başına gelenlerin İlahı Adalet’in bir tecellisi olarak yorumluyor. İşin daha da ilginci, Kasap Şaron’un hastalığının tam olarak ne olduğunu bir türlü tespit edemeyen heyette yer alan Amerikalı bir doktor da, aynı kanıyı dile getirerek, “Şaron’un hastalığı şu ana kadar tespit edilebilmiş değil. Muhtemelen onun başına gelenler İlahî Ceza’nın bir sonucu” ifadesini kullanmıştı.

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum