Karayollarında yol yapım ve onarım çalışmaları

Karayollarında yol yapım ve onarım çalışmaları

Karayollarının yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerine ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni̇ne göre, TEM otoyolunun Kapıkule - Edirne Batı Kavşağı - Kınalı Kavşağı kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her gün 07.00-19.00 saatlerinde her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştirilecek.

Manavgat-Alanya yolunun 38-43'üncü kilometrelerinde bulunan Devren, Ilıksu-Ulaş ve Çandırtepe tünellerinde elektrik, elektronik ve kontrol sistemlerinin revizyonu çalışmaları nedeniyle 10 gün süre ile yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım güney yolundan iki yönlü sağlanacak.

Artvin-Erzurum il sınırı - Oltu yolunun 7-8'inci kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle 07.00-08.00 ile 16.30-17.30 saatlerinde ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanacak, diğer saatlerde ise yol trafiğe kapalı olacak.

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.