Kanada Sözler fuarında Risale-i Nur standı

Kanada Sözler fuarında Risale-i Nur standı

Toronto'da dünyanın hemen her yerinden, çok çeşitli ırk, din ve renkten yaklaşık 6 milyon insan yaşıyor. Fuara her yıl onbinlerce kişi katılıyor.

Risale Haber-Haber Merkezi
 
Kanada'nın en büyük şehri Toronto'dan binler selam eder, öncelıikle dualarınızı bekleriz. Bu mektubumuza başlamadan önce, başta Toronto'daki kitap fuarı için maddi-manevi destegi olan ve Kuran ve iman hizmetinde bulunan tum Ağabey ve kardeşlere çok selam eder, üzerimizden dualarını eksik etmemelerini istirham ederiz.
 
Bizler de başta Üstadımızın hizmetinde bulunmuş ağabeylerimize ve bu hizmette sebat eden tüm ağabey ve kardeşlere Kanada Nur Talebeleri olarak selam saygı ve muhabbetlerimizi sunarız. 
 
Elhamdülillah, Mustafa Sungur Ağabey'in (R.H.) teşvikleri ve gayretleriyle Toronto'nun büyük ve önemli kitap fuarlarından biri olan “Word On The Street” (Caddedeki Sözler) adındaki fuara Sözler Yayınevi namına 3. kez olarak bu yıl da katılımımızı gerçekleştirdik.
 
Toronto'da dünyanın hemen her yerinden, çok çeşitli ırk, din ve renkten yaklaşık 6 milyon insan yaşıyor. Fuara her yıl onbinlerce kişi katılıyor. 
 
Tabii ki, Kur’an ayetlerinin tefsirini ahir zamanin meselerine en makul ve akademik  yaklaşımla sunan Risale-i Nurun sunulduğu standda bulunmanın yaşattığı avantaj ve güzelliklerden dolayı Cenab-ı Hakk'a yüz binler şükür olsun. Çünkü biz de Risale-i Nur Kanada olarak ahir zamanın sahibi Risale-i Nur ve Üstad Bediüzzaman Said Nursi'yi bu fuarda tanıtma fırsatı bulduk. Standımıza gelen çok çeşitli ırk ve dinlere mensup ve hatta dinini arayan insanlarla diyalog kurduk...
  
Kanada Nur Talebeleri
 
kanada2.20140926074800.jpg
 
kanada3.20140926074814.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum