Jandarma Personel Alım Şartları nelerdir? | Jandarma Sözleşmeli Astsubay Alım Başvurusu

Jandarma Personel Alım Şartları nelerdir? | Jandarma Sözleşmeli Astsubay Alım Başvurusu

Jandarma Genel Komutanlığı yayınladığı ilan ile kurum bünyesine sözleşmeli astsubay alımı yapacağını duyurdu. Jandarma Sözleşmeli Personel Alım şartları nelerdir? Jandarma astsubay alım başvurusu nasıl yapılır? merak edilenler...

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı yapmaya devam ediyor. Pek çok farklı rütbe ve alanda sık sık personel alımı yapan JGK, yeni personel alım süreci için düğmeye bastı. Alımlar sözleşmeli astsubay olarak yapılacak. Peki Jandarma Personel Alım başvuru şartları nelerdir?. Meslek olarak Askerlik yapmak isteyen binlerce gencimiz mevcut. Jandarma Sözleşmeli Astsubay Alımı Başvusuru nasıl yapılır? sorusu gençler arasında sıkça soruluyor.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 2650 personel alımı yapılacak. Alımlar lisans ve önlisans mezunları düzeyinde yapılacak. Alınanlar JGK içinde şu birimlerde istihdam edilecek; Jandarma (2333), U/H Teknisyeni (20),İstihkam (20), Muhabere (40), İkmal (20), Bakım (20), Personel (35), Maliye (11)” sınıflarında erkek;“Jandarma (150), Bando (1)

Jandarma Sözleşmeli Personel Alım Şartları

2017 Jandarma Sözleşmeli astsubay alımı için şartlar da açıklanmış durumda. Jandarma Personel Alımı başvuru şartları şu şekilde açıklandı;

- T.C Vatandaşı olmak
-1 Ocak itibari ile 27 yaşını bititirmemiş olmak (1 Ocak 1990'dan sonra doğmuş olanlar) Lisans ve önlisans için
-1 Ocak itibari ile 32 yaşını bitirmemiş olmak (Lisanüstü eğitim almışlar için)
- En az önlisans mezunu olmak

Jandarma Sözleşmeli Personel Alım Başvurusu nasıl yapılır?

Jandarma Sözleşmeli Astsubay Alımı için başvurular 31 Mart 2017'de başladı ve devam ediyor. Başvurular için son tarih ise 28 Nisan 2017 olarak belirlendi. Belirlenen sınav ücreti ise 50 TL. Başvuru yapmak isteyenler bu ücreti Halkbank şubelerinden, atm'lerinden veya internet bankacılığı vasıtası ile ödeyebilecek.

Başvuru yapmak için https://app1.jandarma.tsk.tr/PTS_Aday/Aday.aspx adresine giderek 2017 Yılı Sözleşmeli AstsubayTemini Başvuru İşlemi (İNTERNET EXPLORER KULLANINIZ) TIKLAYINIZ yazan yere tıklayın. Fakat bu işlem için öncelikle bilgisayarınızda varsa İnternet Explorer tarayıcısı açın veya kurun.

Başvuru işlemini yaptıktan sonra belgesinin çıktısını almayı unutmayın. Başvurusu kabul edilen adaylar arasında fiziki yeterlilik ve sözlü mülakat yapılacaktır.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum