İzmirli Hacılar Kente Döndü

İzmirli Hacılar Kente Döndü

İZMİR'den kutsal topraklara giderek hacı olan 190 kişilik ilk kafile kente döndü. İzmirli hacılar, İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu tarafından karşılandı, Muslu hacılara gül verdi.

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar gelen yolcu bölümünde, çok sayıda kişi, hac vazifesini tamamlayıp ülkeye gelen yakınlarını karşıladı. İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu da aynı noktada, hacılara gül verdi. İl Müftüsü Muslu, "İzmir'den kutsal topraklara giden hacı adaylarımızdan hacı olarak dönen ilk grup havalimanına geldi. Biz haclarının kabul olmasını diliyoruz. Sembolik olarak burada onları gülle karşılamak istedik. İlk etapta toplam 190 hacı gelecek. Bu ayın 26'sına kadar hacılarımız dönmeye devam edecek" dedi.
 
Kendisini karşılamaya gelenlere el sallayan Hamdi Berber, “Allah herkese nasip etsin, çok şahane bir şey. Çok güzel bir duygu" diye konuştu. Eşi ve annesiyle kutsal topraklara giden Akgün Kavakoğlu mutluluğunu dile getirdi. Karşısında görüntü alan gazetecileri görünce kıyafetini düzeltemeye çalışan Ayşe Şen ise “Çok harika yerler, oğlum, damadım, kızım hep birlikte gittik" dedikten sonra yakınlarına sarılıp hasret giderdi. Eşi Fevziye Taner ile kutsal topraklara giden Şükrü Taner de gözyaşlarına hakim olamadı.
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.