''İyi hissetmek'' artık çok kolay!

''İyi hissetmek'' artık çok kolay!

Tüm dünyada milyonlar satan, Dr. David Burns'un ,''İyi Hissetmek'' adlı psikoanaliz ve davranışsal terapi kitabı, ağır depresyondaki hastaları ilaçsız, depresyondan kurtarıyor!

Hazırlayan Ahmet Tahsin Erbilen
RİSALE HABER

En başta bildiğiniz klasik bestseller kişisel gelişim kitaplarını unutun. Başarısızlıkla sonuçlanan psikoterapi seanslarını da...

1980 yılında basılan bu kitap, basıldığı günden bu yana, hemen hemen bütün psikologların el altından bulundurduğu ve çaresiz kaldıkları yerde, hastaya önerdikleri bir kitap haline gelmiş. Öyle ki, ilaçla düzelmede başarı gösteremeyen bir çok ağır derece depresyon hastası bu kitapla depresyonu atlatıp, normal hayat seyirlerine dönmüşler.

''İYİ HİSSETMEK'' gerçekten bu kitapla mümkün oluyor.

Kitabın henüz başında,bilimsel verilere, kitabın hastalar ve denekler üzerindeki analizlerine yer verilerek aklınızdaki bütüün sorulara cevap vermekle kalmıyor,okumaya devam ederken birden kitabın cümlelerinden fırlayan ''Şu an aklınızdan şu geçiyor, değil mi?'' sorusu karşısında ürkmemeniz gerekiyor ve kitapta uygulamanız istenen birkaç ufak alıştırmaya sabırla devam etmeniz...

Psikonet Yayınları tarafından piyasaya sürülen kitabı, bütün kitapçılardan kolaylıkla alabilirsiniz. Eminiz, iyi hissedeceksiniz.

iyi-hissetmek.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.